Idag tog jag mig en tur till Hisingen. Fick möjlighet att ha bilen.
I dessa tider är det viktigt (för mig) med en daglig utflykt eller promenad/vandring. Dock undviker jag för mycket kontakt.
Kollade efter platser runt Göteborg med blåsippor som ju är en sällsynthet här i vilt tillstånd. Man får hitta en skalgrusbank någonstans.
Ett tips blev Bronsålderssundet på Hisingen. Ett område med många gravrösen mm från bronsålder och som också skulle ha en fin vandringsled. Och som jag hört om förut. Sagt och gjort in i bilen och till Gamla Lillebyvägen. En trevlig men väldigt kuperad runda om man skulle upp på grabrösena som slutade vi havet. Blåsippor? Ja, jag hittade några stycken där de skulle finnas. De darrade i den kyliga vinden så det fick bli kort slutartid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *